Telefon

Email

prodaja@secnik.si

O nas

Smo podjetje s 35-letno tradicijo, ki se osredotoča na proizvodnjo, prodajo in vzdrževanje tekstilnih izdelkov za gostinsko in hotelsko uporabo. Naša bogata paleta izdelkov vključuje hotelski, kopalniški, gostinski in kuhinjski tekstil, poleg tega pa zagotavljamo tudi storitve pranja in najema tekstilnih izdelkov za gostinske in hotelske obrate.

S svojim strokovnim pristopom izpolnjujemo vaše potrebe in pričakovanja, saj izdelujemo prte, nadprte, serviete, tekače, pogrinjke in sete v skladu z vašimi željami. Naša ponudba vključuje široko paleto izdelkov, kot so vzglavniki, prešite odeje, rjuhe, jogi rjuhe, prevleke za vzglavnike, prevleke za prešite odeje in brisače, v različnih kakovostih tkanja.

Zagotavljamo konkurenčne cene za standardne dimenzije gostinskih namiznih prtov, nadprtov in servietov, ki so na voljo tudi v možnosti dnevnega najema. Prav tako smo specializirani za izdelavo namiznega perila po meri, ki ustreza najrazličnejšim dimenzijam in oblikam.

Na osnovi vašega naročila vam priskrbimo gostinski tekstil, ki je prilagojen obliki in dimenzijam vaših miz, izdelan iz sodobnih in modnih materialov. Z veseljem sodelujemo z vami pri ustvarjanju vrhunskih in funkcionalnih tekstilnih rešitev za vaš posel.