Ne dovolite, da je vaša miza (ambient)
videti pusta, prazna, uporabite male trike za dekoracijo!

Za izdelavo namiznega perila uporabljamo tkanine različne sestave. Naši materiali so namenjeni predvsem za gostinsko in hotelsko uporabo saj imajo vse lastnosti, ki omogočajo visoke obremenitve pri uporabi in vzdrževanju.

Za izdelavo uporabljamo najkakovostnejši 100% merceriziran česani bombaž egiptovskega porekla iz najkakovostnejšega prediva in material mešanice bombaža in poliestra.

Tkanine so mercerizirane, zanje je značilen izjemen visok sijaj in mehkoba, po izpiranju in sušenju pa ima lepši lesk in trdnost, tako obdelana bombažna vlakna so trša in imajo lepši lesk; po videzu in lastnostih pa se zelo približajo svili.

Vsi materiali so vrhunske kvalitete, kar pomeni, da so barvani materiali indantren barve in so obstojne na pranje pri 95°C, ter možnost uporabe natrijev hipoklorit – klor (nad 45 °C je prepovedna uporaba) in likanje do 195 °C.

Vsi materiali so z naše strani testirani, saj poleg izdelave gostinskega perila, nudimo tudi storitev pranja in najema gostinskega perila. Za barvano blago je zelo pomembna pravilna izbira pralnih sredstev, saj morajo biti le ta namenjena za barvano perilo.

Pralna sredstva ne smejo vsebovati optičnih belilnih sredstev, ki vplivajo na spremembo nianse barve tkanine.

Po meri izdelujemo v različnih dimenzijah, barvah, in materialih:

  • prte, banketne prte, okrogle prte
  • nadprte
  • serviete
  • lente
  • pogrinjke
  • predpasnike

Izberete lahko med različnimi načini robljenja (pisemski rob, navaden 1,2 cm rob, 2 cm rob, 3 cm rob).

Če imate kaj v mislih in veste, kaj želite, in kako lahko izgleda končni izdelek, se obrnite na nas in vaša ideja bo uresničena.

Kakovostni in lepi prti, nadprti, servieti lahko še tako nezanimiv prostor (mizo) popestrijo s pridihom glamurja in prefinjenosti, ublažijo hrup, mizi pa podaljšajo življenjsko dobo.

Z nekaj preprostimi podrobnosti lahko mizi dodate pridih glamurja in elegance za vaše goste pa nepozabno izkušnjo.

Iz naše ponudbe lahko izberete čiste bele bombažne prte, ki se odlično prilegajo v vsakem prostoru ali barvane prte, ki dajo odmerek prefinjenosti in elegance.

Tukaj vnesete besedilo!

Povpraševanje